Hell i uhell

For noen måneder siden, da jeg skulle til EEG, fikk jeg tilfeldigvis time til botoxinjeksjon 10 min før EEG´en. Jeg følte meg veldig avhengig av å få utslag på EEG for å bli kvitt de epileptiske anfalla, som har plaga meg veldig de siste åra.

Under botoxbehandlinga, kjente jeg at nå kommer det et anfall, og jeg tenkte : «fagerten, kunne det ikke ha ventet 10 min», så det kunne gitt utslag på EEG». For når jeg først har fått et anfall, kommer det ikke et nytt iløpet av den neste timen, og derfor kunne det ikke komme et nytt under EEG. «Min type flaks», tenkte jeg.

I dag, er jeg kjempe glad for at anfallet kom akkurat der og da. Hun som ga meg botox, er nevrolog, og hun så at jeg fikk anfall, uten at jeg sa noe som helst. Hun noterte dette, og sendte beskjed til min nevrolog. Og godt er det, ettersom EEGen ikke registrerte noe epileptisk aktivitet i hjernen.

Pga at hun «botoxnevrologen» beskrev det som skjedde som et komplekst partielt anfall, bestemte min nevrolog seg for at jeg skulle få prøve en ekstra epilepsitablett. Jeg er utrolig pessimistisk når det gjelder min egen helse. Så jeg var sikker på at jeg måtte prøve mange typer tabletter, før jeg fant den som funket for meg.

Siden dagen jeg startet på denne «ekstratabletten», har jeg bare hatt rundt 3-4 anfall. Jeg tror ikke dere vet hvor befriende det er. ENDELIG kan jeg leve igjen.

Før hadde jeg 3-4 anfall hver dag, nå har heg bare hatt 3-4 anfall på 1 ½ måned. Jeg må nok øke dosen litt, men slik det er nå, er absolutt «levbart» J

«Ulempen» med dette er at jeg vil gjøre ALT. De siste 2 ukene, har jeg hatt det så travelt. Jeg vil være med på alt. Jeg har så mye å ta igjen. De siste 3 årene, er det så mye jeg ikke har orket og være med på, og spesielt de siste halvannet året, som epilepsien har vært verst. Jeg har grudd meg til alle sosiale eventer. Men nå kan jeg være med på alt, uten å være redd for å få anfall.

Så både uken før påsken, da Ole Morten og jeg var i Oslo, og i påsken, har jeg sagt ja til å være med på så å si alt som skjedde, og det kjenner jeg i dag. Jeg er helt utslitt etter 2 meget travle uker. Jeg glemmer at jeg har økt trettbarhet og bør egentlig ta det litt med ro, men det har bare vært så gøy!!

Så da var det kanskje flaks at jeg fikk anfall under botoxbehandlinga. Hadde jeg ikke fått anfallet da, hadde jeg nok ikke hatt en så fin og kjekk tur til Oslo, og en så fin påske. Jeg var rett og slett heldig som fikk anfallet under botoxbehandlingen, og at jeg «traff» på rett epilepsitablett på første forsøk J

Oda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: