Omprioritering

De siste dagene har jeg bare blitt mer og mer stresset og deprimert. Og da jeg våknet i morges, var det nesten som om jeg ikke var sikker på om jeg levde i den virkelige verden , eller hva som skjedde. Jeg var på en måte inni min egen boble, og fikk totalt panikk – så sliten kan man visstnok bli. Det har nok blitt for mye stress og press og forventninger (fra meg selv). Derfor har jeg bestemt at jeg er nødt til å ta litt pause fra studie (jepp, igjen!!) Men jeg skal ikke legge studie helt på hylla, bare ikke ta eksamen i høst/vinter. Jeg kommer til å gå på bachelore-samlingene, og noen forelesninger, slik at jeg får forberedt meg litt til da jeg kommer til å ta det faget..

Jeg er ikke fornøyd, men jeg kjenner at nå er det helt umulig å kombinere studie og opptrening. All tid gikk til lesing, og jeg fikk kjempe dårlig samvittighet for at jeg ikke trener. Jeg har de siste ukene/månedene blitt mer og mer deprimert (av en eller annen grunn), og det har ikke hjulpet at jeg blir sliten av studiet. Når jeg leste, fikk jeg sårlig samvittighet for at jeg ikke trente. Og stort sett gikk jeg med en følelse over at jeg må og bør lese. Fikk aldri fri.

Greitt at utdannelse er viktig, men er det viktigere enn helsa?

Selv om jeg nå sier stopp og tar en pause, betyr ikke det at jeg gir opp og ikke vil ta noen utdannelse. Jeg SKAL ta en bachelorgrad, men det vil bare ta lengre tid enn planlagt. Jeg har måtte «omstille» hele livet og finne ut av det meste på nytt. Og hvis noen tenker at det er rart at jeg tar pause i år, selv om det gikk så bra i fjor. så kan jeg fortelle at i fjor tok jeg faget nesten bare for å bevise at det går an. Men det dere ikke så, var at jeg ble helt utrolig utslitt, og er fortsatt sliten. Og det ble, etter min mening, lite tid til opptrening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: